Ture - loggar din paddling
turer - tider - tillbehör
2018-02-25
Nu 9 PaddLoggare
Ture - loggar din paddling; login

Ture visar alla dina paddlingsdata på ett ställe. Du samlar information om dina farkoster, paddlar och favoritsträckor, och beskriver turer du paddlat. Han skapar detaljerad statistik över dina turer och du kan be honom sortera om på många sätt för att summera. Länka till bilder och kartor på andra webbplatser.

Oavsett om du vill hålla koll på snabbaste, längsta osv, eller skriva dagbok med väderobsar och nattplatser hittar du nog ett stuvfack för dina nördigheter. Naturligtvis finns lite Eko-information också.

Du kommer också att kunna lägga en liten sammanfattning - se rutan nere till höger - direkt på din egen webbsida om du har ett Ture-konto. Hör av dig för detta.

 

Ture är inte officiellt född än - allt bygger på en utveckling av mina egna önskemål - en del återsår att fixa. Har du hittat hit får du gärna kika, kanske testa ett konto, och även höra av dig med synpunkter.
Ännu så länge trivs Ture bäst i Firefox naturligtvis - och känner sig riktigt snygg i fullskärmsläge (F11). MSIE ska han bli vän med, men hon klarar inte språket särskilt bra...

 

hans[]meta.se

Ture visar 264 turer, gjorda av 3 paddlare.
Vi har paddlat 3089 km på 606 timmar.
17 farkoster av 15 modeller och 12 paddlar av 4 typer används.
Användarnamn
Lösenord
   
Vill du ha en så'n här ruta på din webbplats?

Loggat av Ture